Alle ouders die zich aanmelden op de Sint Maartenschool, krijgen een zogenaamde Social Schools account. Dat is de ouderportal waarmee we digitaal communiceren met ouders.

Social Schools wordt gekoppeld aan uw bestaande email adres, zodat u alle schoolpost en andere belangrijke informatie direct in uw eigen email ontvangt.

Natuurlijk kunt u met uw gegevens ook inloggen op de website van Social Schools. Door in te loggen kunt u alle berichten terugvinden die verzonden zijn, maar kunt u ook uw kind afwezig/ziek melden, of uzelf inplannen voor oudergesprekken. Social Schools  is dus multifunctioneel.

Daarnaast is er ook een Social Schools app te downloaden voor Android en IOS via de appstores.
Zo kunt u ook op uw mobile device de berichten lezen en de kalender inzien.
U kunt ook verzuim bij ziekte melden.
Pas op: voor verlof aanvragen moet u inloggen op de website en dan kunt u in het menu via uw kind verlof aanvragen. Het gaat hierbij om wettelijk verlof voor huwelijk, jubilea, uitvaart enz...