Sint Maartenschool Halsteren
Copyright © edageducatie Halsteren 2011

Contact met Oudervereniging:

Hebt u vragen over onze activiteiten of heeft u misschien interesse in een bestuursfunctie, neem dan contact met ons op via het E-mail adres ov@stmaartenschool.nl

Dit is de  pagina van de oudervereniging van de Sint Maartenschool in Halsteren. Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over de oudervereniging. De inhoud van deze pagina valt onder de verantwoordelijkheid van onze oudervereniging. Door op onderstaande knoppen te klikken komt u naar de informatie die U wenst.

ALGEMENE INFO:

DE NKO IS ER VOOR ALLE OUDERS

De oudervereniging van de school is lid van de Nederlandse Katholieke vereniging van Ouders (NKO). U kunt echter, als ouder met één of meerdere kinderen op onze school, ook gebruik maken van hun service. De NKO is immers een organisatie die opkomt voor de belangen van alle ouders in het katholiek en interconfessioneel onderwijs. De NKO beschikt over een landelijk bureau met deskundige medewerkers op het gebied van ouders, onderwijs en opvoeding. Heeft u behoefte aan informatie en/of advies over het leren van uw kind, over de schoolkosten, over het overblijven, over de ontwikkelingen in het onderwijs of over vele andere mogelijke zaken die samenhangen met het onderwijs aan uw kind, dan bent u bij de NKO aan het goede adres.

U kunt het NKO bereiken via de snelle Emailservice nko@nko.nl waarbij u per ommegaande antwoord krijgt op uw vraag. U kunt ook op woensdag bellen via de Infotelefoon: 070-32.80.378 (tussen 10.00 - 16.00 uur). En verder is het beslist de moeite waard om de website www.nko.nl te bezoeken. Daar treft u altijd het meeste actuele nieuws voor betrokken ouders aan.

M. Vr. Gr.

Oudervereniging R.K. Basisschool Sint Maarten in Halsteren.

oudervereniging