Sint Maartenschool Halsteren
Copyright © edageducatie Halsteren 2011

Op deze pagina kunt u de activiteit aanklikken waarvan u de foto's wilt bekijken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar het bijbehorende fotoalbum. Vanaf die pagina kunt u foto's downloaden en zelf afdrukken. Voor het opslaan van de foto van je keuze gewoon op een van de buttons klikken; de foto opzoeken en links op de knop opslaan klikken. 

Let op: De foto's zijn geplaatst bij externe beheerders die gratis service verlenen. Wij proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat ongewenste links en/of reclameboodschappen worden getoond. Mocht dit toch het geval zijn dan verzoeken wij u dringend z.s.m. hierover contact met ons op te nemen.  Mocht u het niet eens zijn met plaatsing van bepaalde foto's op onze site dan kunt u dit aangeven bij de webmaster. Deze zal de foto’s dan van de site halen.

Let op: De foto's zijn geplaatst bij externe beheerders die gratis service verlenen. Wij proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat ongewenste links en/of reclameboodschappen worden getoond. Mocht dit toch het geval zijn dan verzoeken wij u dringend z.s.m. hierover contact met ons op te nemen.  Mocht u het niet eens zijn met plaatsing van bepaalde foto's op onze site dan kunt u dit aangeven bij de webmaster.

Schriftelijk en beeldend materiaal binnen de school


Het is van belang, dat de school zich duidelijk distantieert van beeldend en schriftelijk materiaal, waarin de ander wordt voorgesteld als minderwaardig of als lustobject. Hieronder verstaan we ook leer- en hulpmiddelen, die een rolbevestigend karakter hebben. Dit betekent dat affiches, films, boeken, spel- en ontwikkelingsmateriaal en tijdschriften met een dergelijk karakter niet worden aangeschaft en verspreid. Worden er beelden of teksten met dergelijk karakter aangetroffen in reeds aanwezige pagina’s, dan worden deze verwijderd.